Jak vybírat plavky podle typu poprsí?

Plavky
Jak vybírat plavky podle typu poprsí?

Asymetrické:

Pokud máte asymetrické poprsí, směřujte svou pozornost na vrchní linii plavek. Vybírejte takový vrchní díl, který opticky zvětší poprsí a také jej hezky nahrne do středu. Ideální mohou být bikiny s push-up podprsenkou, do které navíc vložíte vycpávky, a ty pomohou vyrovnat nerovnosti.

 

Do široka usazené poprsí:

Ňadra, která jsou od sebe daleko, potřebují bikiny, které je nahrnou k sobě. Pokud vybíráte model s kosticemi, hledejte ty ve tvaru “C”. Pomohou je zvednout a lépe posbírat.

 

Ňadra těžká ve spodní části a méně pevná v horní linii:

Taková ňadra potřebují optimální přizvednutí. Ideální budou vyztužené košíčky a také ty s kosticemi ve tvaru “U”.

 

Menší, ploché poprsí:

I drobné poprsí může v bikinách vypadat atraktivně! Dosáhnete toho díky detailům jako volánky a nebo všelijaké zavazování. Ideální pro malé poprsí jsou trojúhelníčkové bikiny s posuvnými košíčky, nebo podprsenka typu bandeau.

 

Plné, kulaté poprsí:

Tento typ ňader Vám může každá žena závidět. Nejsou problematická, takže můžete vybírat vrchní díly push-up, trojúhelníčky, ale i bandeau.

 

Jednodílné plavky

Pokud se v bikinách necítíte pohodlně, vsaďte na jednodílný model. Máte větší poprsí? Zaměřte se na oporu v podobě kostic, vyztužené či tvarované košíčky a také široká ramínka. Dámy s menším poprsím by se měly zaměřit na kousky s dekoltem do “V” a také vyztužené košíčky.


Další články

Plavky
Na co se zaměřit při nákupu dámských plavek?

Na co se zaměřit při nákupu dámských plavek?

Číst článek
Bra-fitting
Spacer podprsenky

Spacer podprsenky

Číst článek
Plavky
Plavky značky Marko

Plavky značky Marko

Číst článek