Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Nakupování
Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Během těhotenství se mění tvar vašeho těla, a proto je důležité, abyste si vybrali dámské těhotenské spodní prádlo, které vám bude pohodlné a poskytne správnou podporu. Následující tipy vám pomohou vybrat si správné těhotenské dámské spodní prádlo:

 

Vyberte si správnou velikost

Těhotenství může mít vliv na vaši velikost prsou, boků a břicha. Je důležité zvolit si správnou velikost těhotenského spodního prádla, které vám poskytne dostatečnou podporu a pohodlí. Zkontrolujte si svou aktuální velikost a využijte tabulky velikostí pro těhotenské spodní prádlo.

 

Zvažte typ spodního prádla

Existuje řada typů těhotenského spodního prádla, jako jsou těhotenské podprsenky, těhotenské kalhotky a těhotenské pasy. Každý typ poskytuje jinou úroveň podpory a pohodlí pro vaše tělo během těhotenství. Zvažte, jaký typ těhotenského spodního prádla je pro vás nejvhodnější.

 

Podpora

Během těhotenství mohou být vaše prsa a břicho větší a těžší než obvykle. Proto je důležité zvolit si těhotenské spodní prádlo, které poskytuje dostatečnou podporu pro tyto části vašeho těla. Vhodnou variantou spodního prádla pro toto období jsou těhotenské podprsenky s širšími popruhy a větším obvodem, aby poskytovaly větší podporu prsům, a těhotenské kalhotky s vyšším pasem, aby poskytovaly podporu břicha.

 

Materiál

Materiál těhotenského spodního prádla by měl být měkký, prodyšný a pohodlný pro vaši pokožku. Vyhněte se těhotenskému spodnímu prádlu, které je příliš těsné nebo drsné, aby nedráždilo vaši kůži.

 

Údržba

Těhotenské spodní prádlo by mělo být snadno udržovatelné a mělo by odolávat opakovaným praním. Zkontrolujte návod na údržbu před koupí, abyste si byli jisti, že se vám těhotenské spodní prádlo bude dobře udržovat a vydrží co nejdéle.

 

Pohodlí

Během těhotenství je důležité cítit se co nejpohodlněji. Preferencí by mělo být těhotenské spodní prádlo, které vám umožní volný pohyb a nebudete se v něm cítit příliš těsně nebo omezeně.

 

Flexibilita

Těhotenské spodní prádlo by mělo být dostatečně flexibilní, aby se mohlo přizpůsobit vašemu tělu během celého těhotenství. Vyberte si těhotenské spodní prádlo s elastickými materiály, které se mohou rozpínat a přizpůsobit se vašemu rostoucímu bříšku.

 

Styl

Těhotenské spodní prádlo se vyrábí v různých stylech, od klasických až po moderní. Vyberte si styl, který vám nejlépe vyhovuje a který vám dodá sebevědomí i v období .

 

Zvolení správného těhotenského dámského spodního prádla může být pro mnoho žen náročné, ale správná velikost a typ jsou klíčové pro pohodlí a podporu během těhotenství. Dostatečná opora, materiál, snadná údržba, pohodlí, flexibilita a váš oblíbený styl budou faktory pro výběr těhotenského spodního prádla, které vám bude pohodlné a poskytne vám dostatečnou podporu a sebevědomí během celého těhotenství.


Další články

Bra-fitting
Proč mi vyztužená podprsenka odstává?

Proč mi vyztužená podprsenka odstává?

Číst článek
Bra-fitting
Nejčastější chyby při výběru podprsenky

Nejčastější chyby při výběru podprsenky

Číst článek
Móda
Jaké benefity a rizika přináší spaní v podprsence?

Jaké benefity a rizika přináší spaní v podprsence?

Číst článek