Nápady na dárky ke Dni matek

Nakupování
Nápady na dárky ke Dni matek

Je opravdu poslední chvíle přemýšlet o dárku ke Dni matek. 8. květen se rychle blíží, takže pokud ještě nemáte nápad, co dát své mamince - máme několik návrhů.

Květiny

Uvědomujeme si, že je to nejklišovitější ze všech možných nápadů, ale často jsou ta nejjednodušší řešení ta nejlepší. Krásná kytice, která bude zdobit dům, na maminku určitě udělá dojem. Pokud hledáte něco, co vydrží déle, může být dobrým nápadem květina v květináči. Snažte se vybrat druh, o který se snadno pečuje a který nevyžaduje speciální nářadí, hnojiva ani odborné znalosti. Můžeme vám doporučit například monsteru - rostlinu, která je nenáročná na péči, působivá a snadno dostupná - můžete ji dokonce koupit v oblíbených diskontních prodejnách. K tomu přidejte krásný květináč ladící s interiérem a dárek je hotový.

 

Župan, pyžamo

Nebyli bychom sami sebou, kdybychom vám nenabídli produkty Babella. V široké nabídce nočního prádla Babella si jistě vyberete něco pro svou maminku. Krásný župan nebo pyžamo budou jistě praktickým dárkem, který potěší oko. V našem obchodě najdete župany a pyžama z nejkvalitnějších materiálů v mnoha velikostech. Naše modely nočního prádla jsou navíc tak krásně zabalené, že se jistě stanou dokonalým dárkem ke Dni matek.

 

Fotokniha

Osobní dárek na míru vaší mamince. Dá to trochu práce, ale výsledky jsou úžasné. Na internetu snadno najdete místa, kde si můžete navrhnout a vytisknout fotoknihy plné vašich společných fotografií. Je to krásná památka, která uchová vaše vzpomínky na jednom místě.

 

Vysoce kvalitní halenka

Kvalitní halenka s krajkou se vaší mamince bude líbit. Halenky Babell jsou modely, které vyhovují potřebám každé ženy. Ať už hledáte klasický model, který vydrží a bude módní po mnoho let, nebo si chcete dopřát něco extravagantnějšího, v sortimentu Babell určitě najdete něco pro svou maminku. Halenky Babell jsou nadčasové vzory ve vynikající kvalitě.

Dary nemusí mít vždy podobu peněz. Maminky jsou často zaneprázdněné ženy, které upřednostňují potřeby druhých před svými vlastními. Dopřejte své mamince den bez povinností ve zcela novém prostředí. Jděte společně do kina, na večeři, do města nebo do lázní. Nejenže spolu strávíte čas, ale také umožníte své matce odpočinout si od těžkostí každodenního života.  

Source: https://sklep.babell.com.pl/pl/blog/prezenty-na-dzien-mamy


Další články

Nakupování
Valentýnské překvapení – neodolatelné prádlo!

Valentýnské překvapení – neodolatelné prádlo!

Číst článek
Lifestyle
7 způsobů, jak se dobře vyspat

7 způsobů, jak se dobře vyspat

Číst článek
Bra-fitting
Typy podprsenek

Typy podprsenek

Číst článek