Jaké prádlo zvolit k plesovému outfitu?

Móda
Jaké prádlo zvolit k plesovému outfitu?

Nevhodně zvolené spodní prádlo Vám může pokazit zábavu! Jaké prádlo zvolit k plesovému outfitu?

Bezešvé prádlo bez ramínek

Spousta plesových šatů má všelijak hluboké dekolty a výstřihy. Ať už vpředu, tak i na zádech. Asymetrická ramínka nebo model bez ramínek. Tenký a téměř průsvitný materiál, že všechna zdobení pod nim vynikají a vypadají velmi neesteticky.

Jaké prádlo vybrat, aby outfit vypadal elegantně a úhledně?

Pokud jste si pořídila šaty bez ramínek, vybírejte model podprsenky bez ramínek - „strapless“. Tyto typy totiž mají silikonové proužky z vnitřní strany obvodu, které pomáhají podprsenku udržet na místě. K tomu jsou často zapínání obvodů širší a košíčky jsou velmi dobře tvarované, aby k ňadrům hezky přiléhaly. Proto neodstávají od těla a nevytváří nehezké faldíky u dekoltu.

A co když je látka šatů příliš tenká, hladká a jemná? Každá podprsenka pod nimi bude razit...

V tomto případě sáhněte po bezešvé podprsence, ideálně béžového odstínu co nejvíce podobného vaší pokožce. Taková podprsenka způsobí, že ňadra budou vymodelována a udržena ve správné pozici, a přitom šaty budou krásně sedět, jako na holém těle.

Vyztužená podprsenka K432 She SpacerPush-up podprsenka Carla/B5Vyztužená podprsenka VB-220

 

Snížení obvodu podprsenky

Odhalená záda? Jsou tak sexy, navíc moderní a večerní róby tento trend často drží.

Všechny druhy vázání za krkem, asymetrická ramínka a jejich křížení na zádech už nebudou problémem, když se rozhodnete pořídit podprsenku typu multiway. Konstrukce podprsenky je taková, aby se k ni daly ramínka připínat více způsoby – čím více způsobů a možností, tím více univerzální a funkční tato podprsenka bude.

Push-up podprsenka 146/69Push-up podprsenka G025Vyztužená podprsenka VB-220

 

Pod šaty s hlubokými výstřihy na zádech doporučujeme také pásek pro snížení obvodu podprsenky, který dovolí obvod stáhnout dolů o 5 až 8 cm, takže nebude vykukovat pod šaty a kazit celkový dojem. Připíná se ke standardnímu zapínání podprsenky, můžete jej regulovat tak, abyste dosáhli nejlepšího efektu a komfortu zároveň. 

Hluboký výstřih často zviditelní nedostatky špatně zvolené podprsenky. Nevypadá to hezky, ani elegantně.

Pod šaty s hlubokými výstřihy byly stvořeny podprsenky typu plunge, které jsou charakteristické hluboce střiženými košíčky a kosticemi, které jsou především ve středové části velmi nízké.

 

Stahovací košilka

Podprsenka vykukující zpod oblečení nemusí být nutně nevzhledná...

Ovšem! Hitem jsou podprsenky, které zastupují roli bižuterie a doplňků. Romantické krajky, stužky, strapsy... Poznáte je podle variací ozdobných proužků a ramínek, průstřihů a zdobení, kdy model balancuje na hranici podprsenky a bižuterie. Hodí se k odvážnějším stylizacím.

Push-up podprsenka 146/69Push-up podprsenka G025Vyztužená podprsenka VB-220

A stahovací prádlo pro speciální účely? Ono přece může zachránit náš vzhled!

Citace známého stylisty Gok Wana „ nevhodné prádlo může zkazit každé oblečení“ je víc než pravdivá. A můžeme zdůraznit, že prádlem není myšlená jen podprsenka, ale také kalhotky. Pokud se po svátečním obžerství potřebujete zbavit pár kil, může vám dobře posloužit stahovací prádlo. Což neznamená, že se jedná o nevzhledné bombarďáky, které nosily naše babičky. Moderní stahovací prádlo nejen zeštíhluje, ale také hezky vypadá, dokonce až sexy!

Push-up podprsenka G025


Další články

Plavky
Plavky plus size - na co si dát při nákupu pozor?

Plavky plus size - na co si dát při nákupu pozor?

Číst článek
Kolekce
Kolekce spodního prádla Gorsenia

Kolekce spodního prádla Gorsenia

Číst článek
Móda
Odkud se vzala tanga? Pár zajímavostí a jejich historie

Odkud se vzala tanga? Pár zajímavostí a jejich historie

Číst článek