Nákup plavek last minute

Plavky
Nákup plavek last minute

Letní sezóna se již sice překlopila do své druhé poloviny, přesto jsou však před námi dny plné slunce a koupání. Sezóna dovolených u moře či u bazénu, je stále v plném proudu. Pokud se na svou dovolenou teprve ještě chystáte, nastal správný čas, kromě last minute zájezdu využit i last minute slev na plavky a svůj koupací šatník tak obohatit o slušivý kousek, ve kterém budete za hvězdu nejen v zahraničí, ale i v tuzemsku.

Většina žen vybírá plavky v prvé řadě dle ověřeného, oblíbeného střihu. Oživení šatníku tak může přinést i prostá změna vzoru anebo právě střihu. Které trendy vládnou letošní plavkové sezóně?

1) Zvířecí vzory

Probuďte v sobě divokost šelmy v plavkách s nestárnoucím zvířecím vzorem, uvidíte, že budou patřit mezi Vaše favority a budete sexy!

OBS-DPL-JED-0001-BRO007 

2) Tropické květy

Nejen milovnice divoké flóry a barev se nadchnou pro plavky s motivem rostlin a květin. V plavkách s potiskem inspirovaným džunglí se budete cítit skvěle!

DAL-DPL-VRC-0003-COL-005 

3) Asymetrické střihy a detaily

Ani jednobarevná klasika nemusí být nuda, když vsadíte na asymetrický vzhled nebo nápadné prvky v podobě volánků, či strapsů. S rafinovanými detaily či asymetrickým střihem ukážete svou odvahu budete nepřehlédnutelná!

MAR-DPL-DVD-0125-FUCH001 

4) Klasika a retro

Trojúhelníkové bikiny, kalhotky s vyšším pasem, jemné květinové vzory? Minulostí ověřené střihy a vzory nevychází z módy ani letos. V našich plavkách Vám to bude zaručeně slušet!

MAR-DPL-DVD-0305-MIN003 

Nebojte se při výběru experimentovat a nezapomeňte, že nejdůležitějším faktorem, který ovlivní, jak budete v plavkách vypadat, je přijetí Vašeho těla přesně takového, jaké je a hrdost s jakou Vaše nové plavky vynesete na sluneční světlo.


Další články

Kolekce
Kolekce spodního prádla GAIA

Kolekce spodního prádla GAIA

Číst článek
Bra-fitting
Plunge anebo balkonetka?

Plunge anebo balkonetka?

Číst článek
Móda
Jaké punčochy k podvazkům?

Jaké punčochy k podvazkům?

Číst článek