Jak si vybrat podprsenku pro malá prsa?

Bra-fitting
Jak si vybrat podprsenku pro malá prsa?

Pro ženy s menšími prsy je výběr správného dámského spodního prádla klíčový, protože může (pokud žena po tom touží) pomoci vytvořit iluzi většího objemu prsou a zároveň poskytnout potřebnou podporu.

 

Velikost

Správná velikost spodního prádla je klíčová pro pohodlí a podporu. Měřte si obvod pod poprsím a vyberte si velikost, která vám sedí dobře a neškrtí. Pokud si nejste jisti, obraťte se na specializovaný obchod na spodní prádlo, kde vám mohou poradit s výběrem správné velikosti. Jak správně měřit vám poradíme v tomto článku.

 

Měkké košíčky

Pro ženy s menšími prsy jsou vhodné podprsenky s měkkými košíčky, které se přizpůsobí tvaru prsou a poskytnou vám pohodlí a lehkou podporu. Tyto podprsenky vypadají přirozeně a nevypadají přehnaně.

 

Push-up podprsenky

Pro vytvoření iluze většího objemu prsou můžete zvolit push-up podprsenky, které mají vycpávky, gelové polštářky nebo vzduchové vložky, které zdůrazní vaše prsy a vytvoří větší objem. Pokud se rozhodnete pro push-up podprsenky, vyberte si takové, které nejsou příliš vycpávané a působí přirozeně.

 

Vycpávky

Pokud preferujete podprsenky bez push-up efektu, zvažte podprsenky s lehkou vycpávkou, které vám pomohou dodat vašim prsům trochu objemu a tvaru. Tyto podprsenky jsou vhodné pro každodenní nošení a jsou pohodlné i pro sportovní aktivity.

 

Materiály

Zvolte spodní prádlo vyrobené z kvalitních a prodyšných materiálů, jako jsou bavlna nebo mikrovlákna. Tyto materiály jsou příjemné na pokožce a díky pevnosti tkaniny poskytují dostatečnou podporu.

 

Detaily

Vyberte si podprsenky s jemnými detaily, jako jsou krajky nebo drobné ozdoby, které mohou vizuálně zvětšit vaše prsa. Zároveň můžete zvolit podprsenky s průhlednými košíčky, které dodají vašim prsům lehkost a vzdušnost.

 

Barvy a vzory

Barvy a vzory jsou dalším pomocníkem, které vám pomohou cítit se dobře. Pokud se rozhodnete pro podprsenky s většími vycpávkami, doporučujeme tmavší barvy, které vizuálně zoptimalizují velikost vašeho poprsí, tak že bude vypadat přirozeně. Naopak, pokud se rozhodnete pro podprsenky bez vycpávek, můžete vybrat světlejší barvy, které vizuálně zvětší vaše prsa.

 

Záda podprsenky

Vyberte si podprsenky s příčnými popruhy na zádech, které vám poskytnou dostatečnou podporu a zároveň nebudou odhalovat vaše lopatky. Podprsenky s křížovými popruhy na zádech jsou také dobrým řešením, protože vám pomohou udržet podprsenku na místě a zároveň poskytnou dostatečnou podporu.

 

Bez kostic

Pro pohodlnější nošení můžete zvolit podprsenky bez kostic, které vám poskytnou lehkou podporu a pohodlí. Tyto podprsenky jsou vhodné pro každodenní nošení a jsou pohodlné i pro sportovní aktivity.

 

Zkoušení podprsenek

Zkoušejte podprsenky pečlivě a pozorně. Nechte si čas na to, abyste si vyzkoušela různé druhy podprsenek a zjistila, co vám nejvíce vyhovuje. Pokud si nejste jistá co je pro vás nejlepší, obraťte se na specializované obchody na spodní prádlo, kde vám mohou nabídnout odbornou pomoc a poradit vám s výběrem správného spodního prádla pro vaše malé prsa.

 

Správně zvolené dámské spodní prádlo pro ženy s menšími prsy může vytvořit iluzi většího objemu prsou a zároveň poskytnout potřebnou podporu a pohodlí. Zvolte podprsenky s měkkými košíčky, push-up efektem nebo vycpávkami, vyberte si spodní prádlo vyrobené z kvalitních materiálů a vyhýbejte se podprsenkám s příliš velkými vycpávkami. Pokud si nejste jistá, jaké dámské spodní prádlo je pro vás nejlepší, obraťte se na specializované obchody na spodní prádlo, kde vám mohou nabídnout odbornou pomoc a poradit vám s výběrem správného dámského spodního prádla pro váš typ těla. Když najdete to správné spodní prádlo, budete se cítit pohodlně a sebevědomě bez ohledu na velikost vašich prsou.


Další články

Nakupování
Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Číst článek
Nakupování
Který materiál spodního prádla je pro Vás nejvhodnější?

Který materiál spodního prádla je pro Vás nejvhodnější?

Číst článek
Plavky
Jak vybírat plavky podle typu poprsí?

Jak vybírat plavky podle typu poprsí?

Číst článek