Klasické podprsenkové omyly

Bra-fitting
Klasické podprsenkové omyly

“Dříve jsme nosila velikost 75B, avšak po seznámení se s brafittingem vyšlo najevo, že mou velikostí je 65E. Což v žádném případě neznamená, že mám velká prsa. Ve správné velikosti podprsenky jsou jen lépe zvednuta a vymodelována. A obvod podprsenky se mi nezvedá za krk. Nalezení optimální velikosti mi umožnilo začít nosit podprsenky bez ramínek, které stabilně drží a nepřesouvají se na těle. Dříve mi podprsenka neseděla a získat takový efekt jako teď, bylo nemožné. Při každém zvednutí rukou se zvedala i podprsenka a ňadra vylézala ven.”

 

Košíček “D” označuje velká prsa

Mezi lidmi je všeobecně rozšířený názor, že vše nad “B” označuje obrovské poprsí. 

Hned pro začátek si ujasněme jednu věc - samotné písmenko nikdy neoznačuje velikost poprsí. Musí být spojeno s hodnotou určující velikost obvodu pod prsy. 

Tak třeba podprsenka s označením D a obvodem 65 je menší o rovné 4 velikosti od déčka označeného číslem 85!

Pravdou je, že velikosti košíčků jako D nebo DD jsou průměrnou nejběžnější velikostí poprsí, kterou dennodenně vídáme na ulicích.

Nejoblíbenějším a nejběžnějším nešvarem žen je klasická velikost 75B. A přitom blíže skutečnosti je 70D či 70DD. Pokud porovnáme velikosti 65D a 75B ukáže se, že košíček D je o něco menší než B.

 

Znám svou velikost. Vždy kupuji tu stejnou, někdy i bez zkoušení

Doporučený interval pro ověření velikosti podprsenky je jednou za půl roku. Konzultujte svou velikost s profesionálkou. Hormonální změny, antikoncepce, těhotenství nebo výkyvy hmotnosti jsou jen některými příčinami majícími velký vliv na velikost Vašeho poprsí. Navíc ne všechny střihy budou na prsou vypadat a dobře se formovat. Bude záležet i na použitém materiálu i značce. Nemluvě o tom, že výrobci používají různé velikostní tabulky. Proto vyzkoušení podprsenky a důsledné měření jsou důležitými kroky při každém nákupu podprsenky.

 

Tělové podprsenky jsou babičkovské

Neexistuje snad větší omyl! Takovou podprsenku musí mít každá žena! Tělová barva splývá s pokožkou (samozřejmě v případě, že jste si vybrala adekvátní odstín). Taková podprsenka se pod průsvitným a přiléhavým oblečením stává neviditelnou.

A právě tuto babičkovskou podprsenku byste měla nosit pod bílou košilí. ! Ne bílou !, která bude spod košile svítit a poutat pozornost. A to obzvlášť v business sféře není žádoucí. 

Mimo to, je to také oblíbená barva celebrit, protože jedině takto unikne podprsenka pozornosti kamer a září reflektorů. Dokonce v bezešvém, hladkém provedení je úplně top!

 

Nenosím kosticové podprsenky, jsou nepohodlné

Pokud i po mnoha pokusech nošení podprsenek s kosticemi zjišťujete, že dáváte přednost bezkosticovým, měla byste si ověřit, zda nosíte správnou velikost podprsenky. Ve správné podprsence nemůžete pociťovat diskomfort. Mají obepínat prsa kolem dokola a ne se někde vpichovat a dráždit prsní tkáň. Natož způsobovat bolest.

 

Minimazery jsou jediným vhodným modelem pro velká prsa

Mnoho obdařených žen zkouší nosit podprsenky typu minimizer. Teoreticky má tento střih opticky ňadra zmenšit, až o jedno číslo. Z profilu to tak i může vypadat. Všechno se ale změní, pokud se k zrcadlu postavíte čelem. Tehdy uvidíte, že jsou ňadra stlačena níž a rozprostřena do stran. Způsobuje to střih košíčků, které stlačí prsní tkáň k hrudníku a rozhrne ňadra směrem do podpaží. Výsledek? Dvě roztáhnuté placky místo krásně formovaných ňader.

 

Jedině vyztužená podprsenka může udržet moje velká prsa

Často to slýcháváme od žen s velkým poprsím, které si oblékají nevhodnou velikost podprsenky. V jejich případě vyztužený košíček může na oko lépe formovat a do určité míry lépe držet prsa než měkký model podprsenky. 

Věřte, že Váš dekolt bude vypadat mnohem dokonaleji ve správné velikosti měkké podprsenky, než v nevhodné vyztužené, která prsa jen deformuje. 

Zároveň souhlasíme, že v závislosti na preferencích každé ženy, může i správně vybraná vyztužená podprsenka udělat velkou parádu. S ohledem na velikost a střih.

 

Plastická operace je jedinou nadějí pro můj dekolt

Plastika je věcí čistě osobní, na kterou máte plné právo. 

Ale rádi bychom, abyste nejdříve poznala všechny dostupné možnosti. Neinvazivní. 

Žádaný efekt přizvednutí, vytvarování a fixace je možný i díky nalezení vhodného střihu podprsenky, která zvýrazní a přidrží poprsí. V současné době se vyrábějí podprsenky pro každé poprsí. Nenechte si namluvit, že tomu je jinak. Ve většině případů v tom hraje roli nevědomost obchodníků nebo jen nedostatečná nabídka sortimentu. 

Pomůžeme Vám vybrat podprsenku, kterou budete milovat!

 

Protože brafitting je lifting ňader bez použití skalpelu!


Další články

Nakupování
Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Číst článek
Nakupování
Jak vybrat spodní prádlo pro spaní či odpočinek?

Jak vybrat spodní prádlo pro spaní či odpočinek?

Číst článek
Lifestyle
7 způsobů, jak se dobře vyspat

7 způsobů, jak se dobře vyspat

Číst článek