Dnes doprava zdarma!

Jak si vybrat plavky podle vlastní postavy?

Plavky
Jak si vybrat plavky podle vlastní postavy?

Pokud se chystáte pořídit si nové plavky, máme pro Vás pár rad, které pomohou najít ty pravé. Když si potřebujete koupit plavky, nevidíte v tom žádnou vědu. Však nabídka typů, vzorů i barev je obrovská. Obzvlášť během letní sezóny. Jenomže koupit plavky je věc jedna. A to, jak v nich potom vypadáme, je věc druhá. Proto se bohužel často stává, že i přes to, že vybrané plavky se téměř blíží ideálu, nakonec zjistíme, že naší postavě vůbec nesluší.

Abychom se těmto problémům vyhnuli, měli bychom vědět, co je pro naši postavu vhodné, a co ji naopak lichotit nebude.

Tady máte pár vodítek!

 

Obrácený trojúhelník

Charakteristické znaky: máte široká ramena a úzké boky. Postava je štíhlá, atletická.

Co vybírat?

Myslete na zvýraznění ženských předností. Pokud pořizujete jednodílné plavky, vsaďte na hezký “véčkový” dekolt. Pokud chcete dvoudílný model, vybírejte střih balkonetky s vyztuženými košíčky, push-up zvětšující poprsí, trojúhelníky s tenkými ramínky nebo bandeau. Jako spodní díl zvolte kraťásky nebo kalhotky plného střihu. Klasický střih nebo nižší pas, který perfektně vyváží vzhled postavy. Plavky můžete doplnit hezkými sportovními šortkami, plážovou sukýnkou nebo pareem. Vše sladěné k plavkám, samozřejmě.

 

Obdélník

Charakteristické znaky: jste štíhlá a spíše drobná, ramena i boky mají stejnou šířku a máte nevýrazný pas.

Co vybírat?

Sázejte na dvoudílné modely. Zvýrazněte vrchní linii pomocí halter střihů a nebo push-upek. Spodní díly vybírejte podle nižšího střihu s libovolně hluboko střiženými nohavičkami. Pokud chcete jednodílné plavky, tak jedině halter se zvýrazněním pod prsy. Doplnit je můžete hezkou sukýnkou nebo pareem. Se vzorem padnoucím k plavkám. 

 

Kruh (jablko)

Charakteristické znaky: máte široké boky i ramena. Vaše křivky jsou ženské a oblé.

Co vybírat?

Vyberte si dvoudílné plavky a zvýrazněte dekolt. Pomocí halter bikin a zvětšujícímu efektu. Spodní díl noste spíše s vyšším pasem, abyste zamaskovala bříško. A může mít i více vystřižené nohavičky. Takto Vám opticky prodlouží nohy. Jednodílné plavky by měly mít také halter košíčky. Nebo musí mít vyztuženou variantu košíčků. Opět můžete doplnit plážovým oblečením.

 

Klepsydra (přesýpací hodiny)

Charakteristické znaky: máte ideální poměr boků a ramen a štíhlý pas.

Co vybírat?

Ve finále Vám padnou všechny střihy. Dodatečný efekt způsobí zvýraznění poprsí. Kalhotky můžete mít i nižší a libovolně střižené. Jednodílné plavky budou také ideální s výrazným vrškem. A opět můžete doplnit šortkami, pareem či sukýnkou.

 

Víte už, jaké plavky budou pro Vás ideální? Teď je ten pravý čas na lov nových kousků zde!


Další články

Bra-fitting
Proč mi vyztužená podprsenka odstává?

Proč mi vyztužená podprsenka odstává?

Číst článek
Nakupování
Jak vybrat župan?

Jak vybrat župan?

Číst článek
Bra-fitting
Klasické podprsenkové omyly

Klasické podprsenkové omyly

Číst článek