Spacer podprsenky

Bra-fitting
Spacer podprsenky

Kdysi byla podprsenka prostě a jednoduše podprsenkou. Ale ty časy jsou už naštěstí dávno pryč! Dnes už v branži spodního prádla najdete různorodé modely podprsenek. A to jednoduše proto, že každá žena má jiné potřeby a očekávání. Jednou takovou novinkou je podprsenka typu spacer, která rychle získala na popularitě. Vzhledem k pohodlí užívání a vizuálnímu efektu. 

Brzy jistě i vy zavítáte k davům žen milující tento inovativní typ podprsenky. 

 

Co dělá Spacer spacer-em?

Pokud hledáte pohodlnou podprsenku, měla byste vědět, že Spacer je jako druhá kůže. Perfektně přiléhá k pokožce a poskytuje neobvyklý komfort. A to proto, že je vyroben z velmi lehoučkého, prodyšného materiálu, díky kterému se hodí během chladnějších a stejně tak i teplejších dnů. Košíčky během nošení reagují na změny teplot vašeho těla, proto se kůže pod podprsenkou nepotí ani nezapařuje. 

Spacer je vyroben ze speciální tkaniny typu peach touch - taková látka je nebývale hebká a měkká na dotek. Díky 3D struktuře je zajištěna optimální prodyšnost. Trojrozměrnost tkaniny je zajištěna tzv. distanční pěnou, která vytváří vzduchové kapsy mezi jednotlivými vrstvami. Další výhodou je rovněž perfektní přizpůsobení košíčků ňadrům. Lehce je přizvednou a vytvarují. Výsledným efektem je přirozeně tvarovaný dekolt. Tento typ podprsenky využijete pro každodenní nošení, ale hodí se samozřejmě i k elegantním, večerním róbám. Pod oblečením se neodznačuje a na těle ji skoro necítíte. 

 

 

Podprsenka Spacer - pro koho je určena?

Tento kousek má už značně velký okruh fanynek. Nosí jej ženy s menším poprsím, také ty se střední velikostí a dokonce i ty s velkými ňadry. Spacer je doporučen hlavně pro dámy, které hledají zlatou střední cestu mezi vyztuženou a měkkou podprsenkou. Tento střih totiž zajišťuje dostatečnou oporu, avšak nemodeluje tak striktně, jako třeba push-up podprsenka. Dává pocit lehkosti společně s bezpečnou stabilitou. Oceníte jej hlavně v létě, kdy jeho prodyšnost bude tou největší výhodou. Hodí se ke vzdušným halenkám a šatům, ke každému oblečení z prodyšných materiálů. Spacer je dobrou volbou i pro těhotné ženy, které hledají pohodlnou podprsenku, která nebude nijak ňadra utlačovat. 

 

Výhody podprsenky Spacer

Tou největší je fakt, že můžete vůbec zapomenout na to, že nějakou podprsenku na těle máte! Krásně zvýrazňuje přirozený tvar poprsí. Lehce jej zvedá. Jednoduše zapomenete na veškerý diskomfort, který jste si u jiných podprsenek zažila. Mnoho žen porovnává spacery se sportovními podprsenkami, které jsou považovány za nejpohodlnější prádlo, které zároveň poskytuje odpovídající oporu. Bezesporu velkou výhodou je fakt, že se košíčky přizpůsobují tvaru poprsí. Což nejvíce ocení ženy s asymetrií poprsí. Fakt, že ňadra nejsou nikdy stejná, je vcelku známý. Ale některé mají disproporce tak výrazné, že nechtějí sahat po výplních a vycpávkách, ale ocení model, který se právě těmto tvarům přizpůsobí. 

 

Jaký je rozdíl mezi spacerem a ostatními podprsenkami?

Jak už jsme zmínili výše, je to určitý kompromis mezi vyztuženou a měkkou podprsenkou. Nemá žádné výztuhy a vycpávky, které by opticky prsa zvětšovaly. Zároveň však dobře prsa podepře. Na rozdíl od jemných košíčků měkkých podprsenek, kde košíček často tvoří krajka, garantuje ňadrům bezpečnou oporu. I když je spacer vyroben z jemných a prodyšných materiálů, budete se v něm cítit pohodlně po celý den. 

Pokud tedy hledáte něco takového neměla byste Spacery přehlídnout! Vyberte si ten pravý spacer pro sebe zde.


Další články

Nakupování
Jak upoutat jeho pozornost?

Jak upoutat jeho pozornost?

Číst článek
Nakupování
Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Číst článek
Produkty
Podprsenka 3D Spacer - ideální na léto!

Podprsenka 3D Spacer - ideální na léto!

Číst článek