Sexy prádlo bez kompromisu, to je Obsessive

Móda
Sexy prádlo bez kompromisu, to je Obsessive

Erotické prádlo pro plnoštíhlé ženy není v dnešní době nic zvláštního, naopak. Pokud patříte mezi tuto skupinu žen, vyberte si sexy spodní prádlo bez kompromisu od značky Obsessive. Sexy prádlo pro plnoštíhlé ve velikostech XXL, 2XL nebo 5XL nabízí maximální pohodlí a vy se v něm budete cítit jako bohyně.

Obsessive značka pro ženy, které milují vzrušení

Sexy spodní prádlo pro plus size je pro značku Obsessive naprostou samozřejmostí a v roce 2021 se stalo hitem u českých žen a dívek. Obsessive klade důraz na šití kvalitního spodního prádla pro plnoštíhlé ženy a jejich cílem je především, aby se každá žena bez ohledu na velikost cítila sexy a žensky. Spodní prádlo je vyrobeno z kvalitních jemných materiálů a střih prádla je vždy navrhnut tak, aby zdůraznil přednosti, a naopak nedostatky schoval.V našem e-shopu najdete vybrané kousky od značky Obsessive, které si české ženy oblíbily nejvíce.

Trendy Obsessive v plus size velikosti

Firma Obsessive si díky svému prádlu, které dodává na český trh, získala spoustu nových spokojených zákaznic. Každý model z dílny této značky pro velikost size plus je trendy. V naší nabídce naleznete krásné krajkové komplety, erotické kalhotky, sexy košilky, jejich střihy jsou velmi pohodlné a dokonale zakryjí nedokonalosti, a naopak zdůrazní vaše přednosti. Vybrat si můžete ze spousty barev i střihů.

Náš TIP: Překvapte svého partnera sexy košilkou Amor. Pro odvážnější ženy zde máme připravený erotický trojdílný komplet, stačí připnout podvazky a svádění může začít.

Spodní prádlo ve velikostech XXL, 2XL atd. vypadá maximálně sexy na každé ženě. Ovšem pozor na to, abyste správně zvolila velikost a prádlo vám padlo jako ulité. Nenechte si zkazit dlouho připravovaný večer ve dvou a raději se znovu přeměřte. V našem návodu, jak vybrat správně podprsenku, najdete vše proto, abyste neudělala chybu.


Další články

Plavky
Jak zhubnout (nejen) do plavek a na co si dát při hubnutí pozor?

Jak zhubnout (nejen) do plavek a na co si dát při hubnutí pozor?

Číst článek
Kolekce
Kolekce spodního prádla GAIA

Kolekce spodního prádla GAIA

Číst článek
Nakupování
Nakupte vánoční dárky s předstihem

Nakupte vánoční dárky s předstihem

Číst článek