Jak vybrat dámské spodní prádlo pro ženy plných tvarů?

Bra-fitting
Jak vybrat dámské spodní prádlo pro ženy plných tvarů?

Pro ženy s plnějšími tvary může být výběr správného dámského spodního prádla náročný, ale existuje několik tipů, které vám pomohou najít spodní prádlo, které bude pohodlné, poskytne vám dostatečnou podporu a zároveň vám umožní vypadat dobře.

 

Velikost

Nejdůležitější je správná velikost spodního prádla. Vyberte si velikost, která vám sedí dobře a neškrtí. Pokud máte problémy s výběrem velikosti, obraťte se na specializovaný obchod se spodním prádlem, kde vám mohou poradit a pomoci vám s výběrem správné velikosti.

 

Tvarování

Existují různé druhy spodního prádla, jako jsou korzety, pásy a body, které vám mohou pomoci vytvarovat vaše boky, pas a stehna. Při výběru by bylo dobré myslet na to, kterou partii vašeho těla chcete zvýraznit a kterou naopak korigovat.

 

Materiály

Zvolte spodní prádlo vyrobené z kvalitních materiálů, jako jsou bavlna, elastan nebo mikrovlákna. Tyto materiály jsou prodyšné, měkké na kůži a poskytují dostatečnou podporu.

 

Ramenní popruhy

Podprsenky s širšími a polstrovanými ramenními popruhy vám poskytnou dostatečnou podporu a nebudou vám tlačit na ramena. Pokud máte problémy s pádem ramínek, zvažte podprsenky s příčnými popruhy na zádech, které vám pomohou udržet podprsenku na místě.

 

Pečlivé zkoušení

Zkoušejte spodní prádlo pečlivě a pozorně. Nechte si čas na to, abyste si vyzkoušeli různé druhy spodního prádla a zjistili, co vám nejvíce vyhovuje. Pokud si nejste jisti, co je pro vás nejlepší, obraťte se na profesionály, kteří vám mohou nabídnout odbornou pomoc a poradit vám s výběrem správného spodního prádla.

 

Barvy a vzory

Vyberte si barvy a vzory, které vám vyhovují a které vám pomohou cítit se dobře. Podprsenky a kalhotky ve stejné barvě a vzoru vám pomohou vytvořit dokonalý celkový vzhled.

 

Výběr podprsenky

Pro plná ňadra jsou vhodné podprsenky s pevnými košíčky, které vám poskytnou dostatečnou podporu. Podprsenky s kosticemi, které vám poskytnou další podporu a zamezí povolení poprsí, jsou také optimální možností pro poprsí větších velikostí. Pokud preferujete pohodlnost, zvažte podprsenky s měkkými košíčky.

 

Výběr kalhotek

Kalhotky z elastických materiálů a s vyšším pasem se dokážou přizpůsobit vašemu tvaru těla. Pokud máte problémy s vnitřními stehny, zvažte kalhotky s vycpávkami, které vám pomohou vyřešit problém odírání stehen.

 

Pamatujte si, že správné dámské spodní prádlo by mělo být pohodlné, poskytovat dostatečnou podporu a pomoci vám vypadat dobře. Vyberte si spodní prádlo, které vám sedí dobře, je vyrobené z kvalitních materiálů a poskytuje vám dostatečnou podporu pro vaši postavu. Pokud si nejste jisti, jaké dámské spodní prádlo je pro vás nejlepší, obraťte se na specializované obchody se spodním prádlem, kde vám mohou nabídnout odbornou pomoc a poradit vám s výběrem správného spodního prádla pro váš typ těla. My Vám rádi pomůžeme na sluzebnicek@lanotte.cz


Další články

Bra-fitting
Jak si správně obléct podprsenku?

Jak si správně obléct podprsenku?

Číst článek
Plavky
Plavky plus size - na co si dát při nákupu pozor?

Plavky plus size - na co si dát při nákupu pozor?

Číst článek
Plavky
Typy dámských plavek

Typy dámských plavek

Číst článek