Jak upoutat jeho pozornost?

Nakupování
Jak upoutat jeho pozornost?

Většina žen touží po dlouhodobém vztahu. Jak pak by také ne, vždyť z něj plynou téměř samé výhody a klady. Touha po jistotě a bezpečí je zavrtaná hluboko v našich genech, a proto za úpěnlivou snahu o získání muže vlastně ani pořádně nemůžeme. Ale! Když už si toho zvláštního tvora jednou dlouhodobě přivlastníme, objevuje se nový problém. Každodenní stereotyp se objeví zničehonic, nikdo neví odkud, ale každý ví, že se musí nějak řešit. I na něj však existuje osvědčený recept. Ptáte se jaký? No přece naše staletími ověřené ženské zbraně!
Pod tímto pojmem se neskrývá pronikavý hlas, ani bojovná tchyně, jak by se některé z nás mohly domnívat. Stačí se jen ohlédnout do historie a snadno uhodnete, čím si ženy vždy získávaly nazpět srdce svých mužných mužů. Začalo to důmyslnými nepohodlnými korzety, kterými si ničily těla, pokračovalo to špičatými podprsenkami a neskončilo to ani dnes. Odhoďte stud a pořiďte si sexy prádlo! Nezaměňujte si svůdné spodní prádlo s tím erotickým, které se skládá z pouhých centimetrů čtverečních látky. Najděte si čas a prohlédněte si nabídku na internetu. Zřejmě ke svému překvapení zjistíte, že mnohé modýlky nejen že nejsou nijak „neslušné“, ale navíc vás upoutají nejen svou zdobností a propracovaností, ale i pohodlím.

Proto jednou za čas rozhodně neuškodí překvapit svého partnera krajkami a saténem, pokud se necítíte na provokativní korzet, zvolte radši splývavou košilku, která ještě zdokonalí vaše tvary a zakryje případné nedostatky. Výběr sexy prádla je dnes natolik široký, že si vybere žena jakékoli velikosti a vkusu.  A je téměř zaručeno, že i ten největší bručoun si nového kousku v šatníku všimne a náležitě ho také ocení. Stačí si jen udělat radost nákupem neotřelého spodního prádla a uvidíte, že stereotyp zmizí jako pára nad hrncem a navíc si budete připadat jako nový člověk. Kdo by nechtěl zabít dvě mouchy jednou ranou? Tak hurá na nákupy spodního prádla!


Další články

Bra-fitting
Pojďte s námi rozpitvat podprsenku!

Pojďte s námi rozpitvat podprsenku!

Číst článek
Bra-fitting
Jak vybrat správnou velikost podprsenky | LaNotte.cz

Jak vybrat správnou velikost podprsenky | LaNotte.cz

Číst článek
Kolekce
Kolekce spodního prádla Gorteks

Kolekce spodního prádla Gorteks

Číst článek