Pár kilo navíc? Řešením je stahovací prádlo

Nakupovanie
Pár kilo navíc? Řešením je stahovací prádlo

Sezona letních tílek a přiléhavých modelů se kvapem blíží a vy jste během zimy nabrala pár kilo? Pokud nepatříte mezi příznivce drastických diet a pocení v tělocvičně, sáhněte po mnohem jednodušším řešení, a to stahovacím prádle. Už dávno neplatí, že k podobným trikům se uchylují ženy po padesátce, ba naopak. Dnes si můžeme vybírat mezi mnoha elegantními a velice stylovými kousků stahovacího prádla, které nejen že zůstanou neviditelné, ale dokonce dokážou výrazně zdokonalit vaše tvary.

Stahovací prádlo existuje v mnoha variantách, které jsou speciálně přizpůsobeny konkrétnímu problému. Pokud toužíte po plochém bříšku, sáhněte po stahovacích kalhotkách s vyšším pasem. Ty vykouzlí štíhlý pas. V případě, že vaším problémem jsou širší stehna, zvolte naopak kalhotky se stahovacími nohavičkami. Je vaším cílem zeštíhlení celé postavy? I v tomto případě vám stahovací prádlo nabízí řešení v podobě stahovacího body, které pokryje všechny rizikové partie.

Další variantou v oblasti stahovacího prádla je prádlo anticelulitidní, které zároveň s úpravou vašich křivek bojuje proti nenáviděné a obávané pomerančové kůži. To je vyrobeno ze speciálního materiálu, ve kterém jsou obsaženy aktivní biokrystaly, které využívají tělesného tepla, aby s jeho pomocí zvyšovaly buněčný metabolismus. V anticelulitidním provedení můžete vybírat z podprsenky, bermud, legín, podkolenek a boxerek.

Ani milovnice slunce a mořských vln nepřijdou zkrátka. Stahovací plavky už si dávno našly pevné místo v našich obchodech, proto na ně nesmíme zapomenout. Postavu nejlépe vytvarují plavky vcelku, které nejčastěji využívají zeštíhlující pásy na přední straně plavek. Ty vykouzlí ploché břicho. Všité vyztužené košíčky navíc zvýrazní dekolt.
Nebojte se stahovacího prádla. Díky bezešvé úpravě a příjemným materiálem je neviditelným a věrným pomocníkem každé ženy a po několika použitích ho už nikdy nebudete chtít odložit!


Další články

Bra-fitting
Ako si vybrať podprsenku pre malé prsia?

Ako si vybrať podprsenku pre malé prsia?

Číst článek
Starostlivosť o bielizeň
Ako prať spodné prádlo?

Ako prať spodné prádlo?

Číst článek
Bra-fitting
Brafitting – čo to je?

Brafitting – čo to je?

Číst článek