Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Nakupování
Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Během těhotenství se mění tvar vašeho těla, a proto je důležité, abyste si vybrali dámské těhotenské spodní prádlo, které vám bude pohodlné a poskytne správnou podporu. Následující tipy vám pomohou vybrat si správné těhotenské dámské spodní prádlo:

 

Vyberte si správnou velikost

Těhotenství může mít vliv na vaši velikost prsou, boků a břicha. Je důležité zvolit si správnou velikost těhotenského spodního prádla, které vám poskytne dostatečnou podporu a pohodlí. Zkontrolujte si svou aktuální velikost a využijte tabulky velikostí pro těhotenské spodní prádlo.

 

Zvažte typ spodního prádla

Existuje řada typů těhotenského spodního prádla, jako jsou těhotenské podprsenky, těhotenské kalhotky a těhotenské pasy. Každý typ poskytuje jinou úroveň podpory a pohodlí pro vaše tělo během těhotenství. Zvažte, jaký typ těhotenského spodního prádla je pro vás nejvhodnější.

 

Podpora

Během těhotenství mohou být vaše prsa a břicho větší a těžší než obvykle. Proto je důležité zvolit si těhotenské spodní prádlo, které poskytuje dostatečnou podporu pro tyto části vašeho těla. Vhodnou variantou spodního prádla pro toto období jsou těhotenské podprsenky s širšími popruhy a větším obvodem, aby poskytovaly větší podporu prsům, a těhotenské kalhotky s vyšším pasem, aby poskytovaly podporu břicha.

 

Materiál

Materiál těhotenského spodního prádla by měl být měkký, prodyšný a pohodlný pro vaši pokožku. Vyhněte se těhotenskému spodnímu prádlu, které je příliš těsné nebo drsné, aby nedráždilo vaši kůži.

 

Údržba

Těhotenské spodní prádlo by mělo být snadno udržovatelné a mělo by odolávat opakovaným praním. Zkontrolujte návod na údržbu před koupí, abyste si byli jisti, že se vám těhotenské spodní prádlo bude dobře udržovat a vydrží co nejdéle.

 

Pohodlí

Během těhotenství je důležité cítit se co nejpohodlněji. Preferencí by mělo být těhotenské spodní prádlo, které vám umožní volný pohyb a nebudete se v něm cítit příliš těsně nebo omezeně.

 

Flexibilita

Těhotenské spodní prádlo by mělo být dostatečně flexibilní, aby se mohlo přizpůsobit vašemu tělu během celého těhotenství. Vyberte si těhotenské spodní prádlo s elastickými materiály, které se mohou rozpínat a přizpůsobit se vašemu rostoucímu bříšku.

 

Styl

Těhotenské spodní prádlo se vyrábí v různých stylech, od klasických až po moderní. Vyberte si styl, který vám nejlépe vyhovuje a který vám dodá sebevědomí i v období .

 

Zvolení správného těhotenského dámského spodního prádla může být pro mnoho žen náročné, ale správná velikost a typ jsou klíčové pro pohodlí a podporu během těhotenství. Dostatečná opora, materiál, snadná údržba, pohodlí, flexibilita a váš oblíbený styl budou faktory pro výběr těhotenského spodního prádla, které vám bude pohodlné a poskytne vám dostatečnou podporu a sebevědomí během celého těhotenství.


Další články

Plavky
Nákup plavek last minute

Nákup plavek last minute

Číst článek
Nakupování
Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Jak si vybrat těhotenské spodní prádlo?

Číst článek
Bra-fitting
Druhy podprsenek

Druhy podprsenek

Číst článek