Zpestřete si erotické hrátky a připravte domácí striptýz pro partnera

Móda
Zpestřete si erotické hrátky a připravte domácí striptýz pro partnera

Domácí striptýz je pro někoho běžnou záležitostí, pro méně odvážné ženy spíše nepříjemná povinnost a nutnost splnit partnerovi přání. Chce po vás partner zpříjemnění erotických hrátek? Nebojte se toho, poradíme vám, jaké erotické prádlo si na domácí striptýz obléct a jak se na něj připravit i pokud zrovna nejste profi tanečnice u tyče.

Nenechte se odradit prvotní nervozitou. Striptýz si dámy můžete užít totiž naplno, ať už jste hubené  nebo máte od přírody nějaké to kilo navíc a co víc, ani nemusíte umět tančit, stačí si nacvičit pár pohybů a je to doma. Buďte kreativní a ukažte partnerovi, že se jen tak něčeho nezaleknete.

Striptýz není taneční soutěž

Pokud nepatříte do skupiny žen, které by striptýz provozovaly denně, nevadí. Hlavně se uvolněte a nepropadejte panice. Není to přece o tom, že když se vám striptýz doma nepovede tak se s vámi partner rozejde. Domácí striptýz není taneční soutěž, jde jen o zpříjemnění erotických hrátek, nabuzení partnera a získání vlastního pocitu dokonalé sexy bohyně. A to zas tak těžké není, stačí k tomu vymyslet vhodné sexy prádélko, které zdůrazní vaše přednosti a skryje nesrovnalosti. Pojďme na to.

Erotické prádlo podle typu postavy

Ať už vážíte 50 kg i s postelí nebo naopak jste získaly od přírody křivky, které vám ostatní ženy závidí, pro každou z vás je možné najít sexy prádlo, které zdůrazní, co chcete aby bylo vidět a zakryje to ostatní.

Sexy prádlo pro ženy Size +

Pokud máte nějaké to kilo navíc, vůbec se s tím netrapte a oblečte si takové prádlo, které dokonale podtrhne vaši krásu. Bříško lehce zakryjte jemnou látkou a dejte důraz na křivky, které váš partner zbožňuje.

Erotické body pro plnější tvary, perfektně zakryje bříško a zvýrazní ostatní křivky. Doplnit ho můžete sexy županem a podvazky, které partnera rozžhaví jen se na vás podívá. Nezapomeňte také na lodičky s vysokými podpatky, které vám opticky prodlouží nohy a dopřejí vám pocit ženskosti.

Tip: Pro plnoštíhlé ženy jsou tu značky Anais a Obsessive, v jejichž sortimentu najdete erotické prádlo ve velikostech XXL, 2XL a více.

Bodystocking pro ženy bez studu

Bodystocking přivítají ženy, které se nebojí zkoušet nové věci. Samozřejmě tento typ erotického prádla není určen pro každou ženu, u bodystockingu je důležité především správně vybrat velikost, aby vám erotický overal padl jako ulitý. Ne nadarmo se říká, dvakrát měř a jednou řež a u bodystockingu to platí dvakrát. Se síťovaným overalem získáte vše v jednom a nemusíte k němu ani pořizovat župan a další prádlo.

 LVC-ERP-BDS-0002-BLA001 

Tip: Doplňte overal sexy lodičkami s vysokými podpatky a vytvořte moment překvapení pro vašeho miláčka. Stačí si přes overal přehodit lehký kabátek a na hlavu třeba klobouk. Kabátek zapnete a jakmile začne hrát hudba, stačí už jen začít rozepínat knoflíčky, zapojit sexy pohyby a udržovat oční kontakt a uvidíte, že zbytek už bude plynout naprosto přirozeně.

Tipy na závěr

A na závěr pár tipů pro méně odvážné ženy, které nemají ze striptýzu dobrý pocit.

  • Připravte se – vyberte si hudbu a pohyby si nejprve nacvičte před zrcadlem, nemusíte být Britney Spears, ale zrovna od ní si můžete některé pohyby vypůjčit.
  • Nepoužívejte vycpávky – pokud běžně nosíte vycpávky do podprsenky, při striptýzu je raději vynechte, aby vaše snaha nepřišla vniveč.
  • Užijte si intimní chvilku a neberte to příliš vážně - uvolněnost a sebevědomí je nejvíc sexy na ženě, a i když budete mít nejdražší spodní prádlo, sebevědomí a úsměv to nenahradí.
  • Při striptýzu udržujte oční kontakt, je to sexy a partner z vás bude úplně mimo.

Další články

Móda
Jaké prádlo zvolit k plesovému outfitu?

Jaké prádlo zvolit k plesovému outfitu?

Číst článek
Produkty
Moderní “High apex” podprsenky

Moderní “High apex” podprsenky

Číst článek
Bra-fitting
Druhy podprsenek

Druhy podprsenek

Číst článek