Pár zajímavostí o brafittingu

Bra-fitting
Pár zajímavostí o brafittingu

BRAFITTING je obor zabývající se výběrem podprsenky. Souvisí s ním všechny činnosti mající za výsledek zvýšení sebevědomí ženy způsobené výběrem padnoucí podprsenky, která má vliv na zdraví i psychickou pohodu.

Název pochází z anglického spojení slovíček BRA – podprsenka a FITTING – zkoušení/přizpůsobení.

Dobře padnoucí podprsenka je ta, která dovoluje zvýraznit přednosti Vašeho těla, zakryje případné nedostatky a zároveň bude chránit před potíží s ňadry a páteří. Máte se v ní cítit pohodlně a zároveň přitažlivě.

Níže najdete pár brafitterských rad, které Vám pomohou ve chvílích hledání té pravé podprsenky.

1. Až 80% tíhy našeho poprsí drží obvod podprsenky. Proto je tak důležité, aby zvolená velikost obvodu byla korektní. Zbývajících 20 % váhy spočívá na ramenou, tedy ramíncích. Při dodržení těchto proporcí se ramínka nebudou nepříjemně zařezávat.

2. Košíčky ve velikostech A – D má pouhých cca 7% populace. Tedy jen té ženské...

Neděste se, pokud se ukáže, že Vaše velikost košíčků je o mnoho větší, než jste doteď nosila. Od „déčka“ se brafitterská dálnice teprve rozjíždí a končí až někde za písmenem K.

3. Kostice košíčků musí lemovat celé ňadro. A jejich konec má směřovat přesně do středu podpaží. Pokud se někde zarývají do ňadra a tvoří nehezké boule, znamená to že je košíček malý. Stejně tak to je i u ňader vykukujících přes vrch nebo spodek košíčků. A nejčastěji i ze strany.

Výběr podprsenky je maximálně individuální. Je jasné, že každá žena je odlišná, a to co sedí kamarádce, nemusí vůbec sedět Vám. Využijte možností, které brafitting nabízí. Uvidíte jak dobře zvolena podprsenka zlepší Váš pocit pohodlí, vyrovná Vaši postavu a oblečení Vám padne jako ulité!


Další články

Bra-fitting
Je zdravé nosit podprsenku?

Je zdravé nosit podprsenku?

Číst článek
Bra-fitting
Jak si správně obléct podprsenku?

Jak si správně obléct podprsenku?

Číst článek
Kolekce
Kolekce nočního prádla Donna

Kolekce nočního prádla Donna

Číst článek