Bezešvá podprsenka

Bra-fitting
Bezešvá podprsenka

Jsou dny, kdy dáme přednost pohodlnému oblečení, které zahalí tělo a dovolí pocítit celkový relax a svobodu. Volné triko a pohodlné kalhoty však nejsou všechno. Přidá se ještě bezešvá podprsenka, která nemá žádné výztuhy a kostice, které by mohly zbytečně dráždit pokožku.

Proč je tedy super takovýto kousek vlastnit a mít ho ve skříni? To si hned povíme. 

Protože tento typ je nejen perfektně pohodlný, ale vypadá úchvatně i pod přiléhavými halenkami nebo tílky.

 

Bezešvá podprsenka - komfort v každé situaci

Většina z nás má ve skříni podprsenky s kosticemi, které zajišťují dobrou oporu pro ňadra, dodávají jim krásně kulatý a také plnější tvar. Ale jsou kostice nezbytné, aby dekolt vypadal hezky? Samozřejmě, že ne. Krásný tvar zajistí i bezešvá podprsenka, která nemá žádné kovové části. Je tady však jedna podmínka - musí být správně dopasovaná a vyrobena z kvalitních materiálů. První bezešvé modely se objevily již v roce 1959, společně s objevem Lycry. Ale teprve v roce 1997 se produkce rozvíjela jiným směrem a začalo se vyrábět komfortní prádlo z jednoho kusu látky. A od té doby získaly bezešvé podprsenky velkou základnu milovnic, která se neustále zvětšuje. Dámy nepotřebují jen sexy prádlo, ale také takové, ve kterém se mohou beztrestně oddávat lenošení a zapomenout na problémy všedních dnů. Podle většiny žen  je bezešvé prádlo to nejpohodlnější na světě. Je to tak doopravdy? Stojí za to přesvědčit se na vlastní kůži. 

 

Kdy sáhnout po bezešvé podprsence?

Kvalitní podprsenku bez kostic, která je vyrobena z jednoho kvalitního kusu materiálu, můžete nosit při mnoha příležitostech. Je vhodná k domácímu odpočinku, osvědčí se i v práci, na vycházce nebo i během sportovní aktivity. Dámy, které trénují, jistě znají situaci, kdy se během intenzivního pohybu kostice nepříjemně pohnuly a zapíchly do těla. Řešením je měkká podprsenka bez švů a kostic, která dobře podepře ňadra, ale nebude omezovat a znepříjemňovat pohyb. Tyto podprsenky nemají žádné kovové ani jiné části, které by omezovaly, proto jsou vhodné na gymnastiku, jógu i běhání. Skvěle padnou i pod přiléhavé svršky. Mají hladkou strukturu a proto se neodznačují, ale zároveň zajistí svobodný pohyb. 

Podprsenky vyberete v široké paletě barev, proto je i snadno přizpůsobíte svým outfitům a vkusu. Dámy, které dávají přednost diskrétnosti, by měly vybírat podprsenku v tělové barvě nebo v barvě svršku, pod kterým bude nošena.

GTT-POD-SPR-0002-BLA004  ELD-POD-SPR-0003-WHI003 
ELD-POD-SPR-0005-GRABLA007  GRS-POD-MEK-0041-BLA001 

 

Pohodlí pro adolescentky i dámy v nejlepších letech

Decentní bezešvé podprsenky jsou skvělou volbou pro náctileté dívky, ale i zralé dámy. Tyto modely zbožňují všechny, které odkryjí svou ženskost. Podprsenka připomíná sportovní, ale často i elegantní top, proto se i mladé dívky v nich cítí sebevědomě a komfortně. Podprsenky se přizpůsobí každému typu poprsí, jsou vhodné pro menší i střední prsa. Najdete je v mnoha velikostních škálách. Je to také skvělý tip pro mladé maminky. Hladký, měkoučký model umožňuje snadné kojení, nedráždí a netlačí na citlivá, často obolavělá ňadra. Podprsenky jsou vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Díky absenci kostic, prošívání, vyšívání a různého zapínání, bude dekolt hezky odpočívat. Také po operacích a při rekonvalescenci oceníte tohoto společníka. Snadno se oblékají, jednoduše se udržují v čistotě. 

 

Jaké výhody skrývá bezešvá podprsenka?

Nemůžeme popřít, že kostice udělaly na podprsenkovém trhu hotovou revoluci. Díky nim jsou ňadra krásně tvarovaná, přizvednutá, celá silueta rázem vypadá hezčí. Ale i bezešvé a bezkosticové podprsenky jsou potřebné. Ty, jenž jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, rovněž poskytují dostatečnou oporu a zároveň jsou pohodlné a komfortní. Dámy, které ještě nejsou přesvědčeny o výhodách těchto podprsenek, by si je měly vyzkoušet. 

Mezi hlavní plusy, které bychom měli zmínit, patří:

  • výjimečný komfort a lehkost, která dodává pocit druhé kůže
  • vhodné nejen během dne, ale i na spaní pro zlepšení pevnosti ňader
  • nenahraditelné v období těhotenství, kdy poprsí potřebuje pohodlí a zároveň oporu
  • široká ramínka, která se nezařezávají do ramen, ale poskytují oporu rovněž i zádům
  • bezkosticové, bez výztuží, bez obšití, nic co by překáželo a dráždilo
  • nejčastěji se oblékají přes hlavu
  • široké boky i zadní část, proto je podprsenka pohodlná, udržuje přirozenou výšku ňader a také jejich tvar
  • příjemná tkanina, prodyšná, rychleschnoucí
  • skvělá pod přiléhavé oblečení, nenechává obtisky, a to ani na pokožce
  • univerzálnost

 

Pokud jste doteď nebyla úplně přesvědčena, tak nyní už víte, že bezešvá podprsenka je tak trochu “must have”. Budete ráda, když ji nakonec najdete ve své skříni. Jednou za čas si dovolte pocítit svobodně, volně a příjemně.

Tyto typy najdete i v našem e-shopu.


Další články

Nakupování
Jak nakupovat prádlo přes internet? Rádce pro nedůvěřivé

Jak nakupovat prádlo přes internet? Rádce pro nedůvěřivé

Číst článek
Nakupování
Nápady na dárky ke Dni matek

Nápady na dárky ke Dni matek

Číst článek
Péče o prádlo
Jak správně uchovávat spodní prádlo?

Jak správně uchovávat spodní prádlo?

Číst článek